Biträdande rektor till Vuxenutbildningen

Vuxenutbildningen

Kunskapsförbundet har en central roll för elevernas framtidslust - vi guidar dem till att nå sina mål och bli redo för morgondagen, som medmänniskor, medarbetare och medborgare. Tillsammans skapar vi möjligheter och utrymme att utvecklas i våra professionella roller med strävan om att alltid leverera hög kvalité. Vi värdesätter engagemang, ansvar och kreativitet, och vi tror att du gör detsamma. Kom och bli en del av oss!

Nu söker Kunskapsförbundet en biträdande rektor till Vuxenutbildningen, Sfi. Som biträdande rektor är du direkt underställd rektor för enheten och arbetar tillsammans med rektorer och biträdande rektorer inom vuxenutbildningen med att leda och utveckla verksamheten.

Du som söker tjänsten som biträdande rektor är en teamspelare som drivs av ditt engagemang för skolutveckling. Du är modig, ansvarstagande och lösningsfokuserad samt har en förmåga att skapa goda relationer med människor i din omgivning.

Kvalifikationer

• Du har arbetat som ledare i någon form inom utbildning eller inom annat relevant område där logistik och problemlösning har varit en central arbetsuppgift.
  • Du har dokumenterad erfarenhet av personalansvar.
  • Du har för tjänsten en relevant pedagogisk examen.
  • Du har erfarenhet av framgångsrik skolutveckling och du är väl insatt i lärprocesser och förutsättningar för lärandet.
  • Du kan också uttrycka dig väl i tal och skrift i formella sammanhang.

Meriterande

• Du har en vidareutbildning inom pedagogiskt ledarskap eller har påbörjat eller genomgått den statliga rektorsutbildningen

Rekryteringen kommer påbörjas vecka 34

Anställningsform Tillsvidareanställning